Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2011

Márciusi naptár

Íme a márciusi naptárok Rain-nel! :)

The 2nd Korea Seoul Culture Art Grand Prize Awards

A 2. éves Korea Szöul Kulturális Művészeti Nagydíj Pályázat díjkiosztó ünnepségére február 28-án 7 órakor került sor az Olimpiai Stadionban. A művészek, akik 2010-ben a legaktívabbak voltak a szórakoztatás és a kultúra világában, kijelölték a díjak győzteseit. Rain a Világsztár Nagydíj kategória egyik győztesévé lett megválasztva. A képeken láthatóak Rain érzései a díjátadó alatt. A díjátadó Rain beszéde (majd lefordítom): Hi everyone, this is 'Jung Ji Hoon' (Rain) Actually, I wanted to be kissed from these kids rather than receive the award. Like I've said several times in the past, I really want to have such a girl if I get married. Anyway, I wonder how I dare to deserve this award I've never heard of. I'd like to thank you all for this wonderful award. Dare I say, I'll continue to do it to the best of my ability as a singer and actor to do such a great work that would fit with the image of the name of the award. Thank you. ____________________

Rain elmúlt 3 napja

Mit csinált Rain péntketől vasárnapig? 2011. 02. 25. (péntek) Megnézett egy filmet a COEX moziban/színházban egy közeli barátjával, Baegka-val. 2011. 02. 26. (szombat) Biciklizett a Han-Gang Parkban (Szöulban) Baegka-val. 2011. 02. 27. (vasárnap) Fincsi Naengmyeon-t evett a DongAh Naengmyeon nevű étteremben Baegka-val.

MBLAQ Live (Again)

2011. 02. 27. @ Inkigayo MBLAQ - Again [BLAQ Style 3D Edition] (Még mindig van új élő és új ruha!) Joon szinte leszaggatja magáról a ruhát.

Big Bang Comeback!

Az elmúlt napokban, hetekben szinte csak róluk lehetett hallani és az új, 4. minialbumukról, ezért én is  írok egy pár sort. :)  Album: Big Bang - Tonight Big Bang tagok G-Dragon T.O.P Daesung Seungri TaeYang Február 25-én volt a "Big Show 2011 Day 1" Szöulban, ahol a fiúk megvadították a közönséget. Néhány fotó: Még Dara [2NE1] - Thunder nővére - is megjelent a koncerten. Doodoong! Eljöttem megnézni a Bigbang koncertjét~!!! Mindig nézem a BigShow-t. Doogeun doogeun… Tényleg alig várom az új színpadukat! +.+ Meghallgattam az új albumukat ㅠㅠ Kya~!!! Daebak!!! Aztán csak élvezni fogom ezt a koncertet és megyek haza! ^.^/ 2011. 02. 26. Big Show 2011 Day 2 Képek:

BEAST - Shock (Japanese Version)

MV B2ST/BEAST - Shock (Japanese Version) Szerintem jó lett. :)

Onew's Talent

@ 100 out of 100 Diótörő Onew [SHINee] Yoseob, G.O, Simon D fail

MBLAQ Live (Again)

2011. 02. 26. @ Music Core MBLAQ - Again [BLAQ Style 3D Edition] (A ruháik miatt teszem ki az összes élőt. Meg azért a fanok miatt is... Meg aztán friss!) Enjoy! Amint láthatjuk, Mir még mindig nem vehet részt a teljes műsorban. :(

Mir's Twitter

2011. 02. 25.  Köszönet mindenkinek, aki eljött a privár felvételünkre!!! Ma is nagyszerű volt a buzdítás jjang[a legjobb]!! Habár nagyon hálás vagyok a szeretetekért és gondoskodásotokért, kérlek legyetek kicsit óvatosabbak ㅠㅠ Nem épültem fel teljesen ㅠㅠ Teljesen fel kell gyógyulnom, hogy egy jobb előadást mutassak nektek, srácok~ +_+!!!

Eiffel-torony, autogram

Míg Rain pózolt a kamerának, relaxált és gyönyörködött Párizsban, az Eiffel-toronyban, egy csoport koreai rajongó jelent meg és kért autogramot tőle. (2011. jan.)

Red Muffler, a főszerepben: Rain

Rain beválogatták még 2010. decemberében a Red Muffler c. filmbe. A Red Muffler - előreláthatóan 10 milliárdos kasszasiker Rain főszereplésével - egy történetet mesél el Dél-Korea pilótáinak élet-halál harcairól, hogy letisztázzanak egy krízist a Koreai-félszigeten a háború szélén. A filmben a repülőszázados ‘Jung Tae Hoon’ (Rain), a legfiatalabb pilóta a Fekete Sas csapatban, aki próbál egy tökéletesen tiltott manővert végrehajtani, miszerint a sebesség élesen közeledik a nullához, míg légszínészkedik. Ezért bajba kerül a csapattal együtt. Ez idő alatt szerelmes lesz egy női őrmesterbe, ‘Yu Se Young’-ba (Shin Se Kyung), aki nagyon szigorú és feszült. A forgatás Rain apjának a szülővárosában lesz, ahol Rain gyermekkorának egy részét töltötte.   Rain & Shin Se Kyung    

Korea leghelyesebb pasijai 2011

TOP 25 Dél-Koreai férfi (művész) 2011-ben: 1. Hyunbin 2. Kim Hyun Joong 3. Song Seung Heon 4. Kim Jaejoong 5. Jung il-woo 6. Yoo Ah-In 7. Park Yoochun 8. Lee Seung Gi 9. Lee Min Ho 10. Jang Geun Suk 11. Kim Bum 12. Song Joongki 13. Nickhun 14. Jung Yonghwa 15. Lee Hongki 16. Rain 17. Taecyeon 18. Bae Yong Jun 19. Kwon Sang-woo 20. So Ji-sub 21. Won Bin 22. Yoo Seung Ho 23. No Min Woo 24. Lee Junki 25. Choung Kyung Ho

MBLAQ @ Dream Radio

2011. 02. 24. MBLAQ at Dream Radio

MBLAQ Lives

2011. 02. 24. @ Mnet Countdown MBLAQ - Again [BLAQ Style - Repackage] 2011. 02. 25. @ KBS Music Bank MBLAQ - Again [BLAQ Style - Repackage] Egy költői kérdés: Joon, miért lettél szőke? Nekem tetszett a sötét haja... Thunder meg megint fekete lett... Legalább SeungHo meg Mir maradt, szerintem... A lényeg, hogy nekik jó a hajuk. ^.^ (G.O is kb ugyan az, nem?) MBLAQ - Repackage Csupán tegnap jött ki és már az egyik számot igényelték is egy zenés videóhoz. Az "Again" fel lesz használva a Fighter c. amerikai film népszerűsítésére Koreában. (Ilyen célt szolgált az MBLAQ Running & Running c. dala is.) Csak linkkel lehet megnézni a videót (és nekem van is :P ). Watch it!

Mir felépült! :)

Az MBLAQ Mir-je visszatért egyenesen az MCD színpadára! Mir ("A hátammal már minden OK!") Mir & SeungHo (SeungHo's twitter) 

MBLAQ @ Pops in Seoul

MBLAQ at Pops in Seoul [SeungHo, Joon, Thunder]

Ki vagy? KI VAGY?!

Backstage

Making the BLAQ Style

Így készült. :) Megj.: Nem értem, miért írják ki 1:55-nél, hogy Joon, mikor Mir van ott és ő beszél...

GFSC Jótékonysági Mozgalom

Az MBC Music Core összejön Japán legjobb "tudja-hogyan kell" produkciójával, hogy  olyan élményt teremtsenek, ami ezelőtt még egyáltalán nem volt. Az eseményen a 15 leghíresebb k-pop előadó fog részt venni. GFSC (Good Friends Save the Children) Jótékonysági Mozgalom Az MBC Company 50. Évfordulójának Speciális Showja! A Music Core és a Tokyo Densetsu 2011. ~Korean Music Wave in Tokyo~ 2011. 05. 14. (szombat) - Saitama Super Arena (Első) NYITÁS: 14:00 / KEZDÉS: 15:00 (Második) NYITÁS: 18:30 / KEZDÉS: 19:30 Minden jegy 9800 yen. ELŐADÓK:  TVXQ / SHINee / BEAST / MBLAQ / 2AM / SG WANN BE / f(x) / 4Minute / Miss A / Secret / és még…!!! Két produkció lesz, tehát az előadók fellépéseik eltéőek lesznek. *A műsorok még nincsenek eldöntve. Azonkívül az előadók változhatnak. *Minden jövedelem a GFSC-hez lesz eljuttatva, hogy odaadják Ázsia szegény gyerekekeinek.

Rain tanítja Mir-t

Rain tanitja Mir-nek a Darling c. számuk rap részét. :) Szerintem nagyon jó lett ez a daluk is! ^.^ MBLAQ - Darling (BLAQ Style)

Rain @ PSY

Rain tegnapi koncertjének egy darabkája, (ahova nem mehettem el, mert szinte lehetetlen, de akkor is ott akatam volna lenni! *depizik* T-T ). Milyen szerencsés, az, aki felvette... *sóhaj* Meg a többi is, aki ott volt... *sóhaj* Enjoy~ Rain - Love Song live @ PSY 

MBLAQ @ ICON

MBLAQ - Cry @ ICON MBLAQ (SeungHo, G.O, Thunder) - This Love (Maroon5) Az MBLAQ ezt a számot már 2009-ben is előadta többször is. Fanoknak érdemes azok közül is megnézni egyet. Pl. ezt. (Azóta szeretem ezt a számot, mióta megnéztem/meghallgattam ezt a videót. <3)

G.O's six-pack

A képen G.O egy koreográfiát gyakorol, póló nélkül, kidolgozott izmait villogtatva. Igencsak sok figyelmet kapott, mivel az MBLAQ debütálása után egyszer sem lehetett ruha nélkül látni. Néhány komment: "Ez meglepő, mert azt hittem, csak Lee Joon-nak van jó teste." "G.O is levette a ruháit? Várom a következő albumot." "G.O a nyertese a váratlan testeknek."

Solos

At KBS Cool FM G.O - After Love G.O - Wildflower Thunder - Polaris És végül egy kis nyugtató SeungHo-tól. (Wííí! Olyan tehetséges!)

Mir's message on Cafe

MBLAQ - Stay @ KBS Cool FM (Ismét Mir nélkül.) Mir üzenete: Hello!!! Itt Mir!! Mindenki, jó ideje volt már, igaz? Igen, itt Mir ~ +_+ Yahoo!!! Nem írtam, mert nagyon elfoglalt voltam,,;;; Nagyon jól szórakoztunk az első valódi albumunk reklámozásánál, most pihennem kell a sérült hátam miatt,,ㅠㅠㅠ Yahoo,,ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ Az ápolónő, aki azt mondta, nem szabad felülnöm elment valahova, keke, tényleg nincsenek fájdalmaim,,, ezt hazudtam,, ㅠㅠ kekekeke A legszívfájdítóbb dolog az, hogy nem láthatom a csapat 4 tagját és a rajongókat,,ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ Ennyit mostanra ㅠ Upsz, a nővér itt van,, _____________________________ Gyógyulj meg, Mir!

Rain angol könyvben

Rain-t megemlítik egy tankönyvben. :) (Alap :P)

Lives

MBLAQ: SeungHo, G.O, Thunder & F(x): Sulli - Proposal Song  MBLAQ - Stay (Mir nélkül - SeungHo rap!) 

MBLAQ Copy

Nem ég a bőr az arcán? Borzalmas az egész produkció! És még ott nevetgél... Olyan, mintha egy paródia lenne... (és saját magát parodizálja.) Az egyik interjúban azt mondta, hogy az MBLAQ japánból van..................................... Azt se tudja, kiktől lopott.... -.-' Szánalmasan tehetségtelen ez a nő.... És nagyon feldühített!

Ez meg az

Mir & Seung Hyun [FT Island] Nagyon cukiii! Mir énekeeel! ^.^ Yoseob [B2ST] imitálja Joon-t. ^.^ Tök menő Joon. (100 Out Of 100) Stay Style Mir G.O Thunder Joon SeungHo 

Star Dance Battle & Star Couple Battle (2011.)

Star Dance Battle 2011. - MBLAQ (Rain Hip Song-jára) Véleményem szerint túl sokat mutatják a közönséget. Éééés... Star Couple Battle 2011. - (MBLAQ) Joon & (After School) GaHee/Kahi

Valentine's Day

Boldog Valentin napot! :)

Love Story

Akkor fölteszem a Love Story klippjét is! A szám eleji dal a Fresh Woman. Zsepi kell a végéhez... :(

Megint Ő :P

A tegnapi után ma ezt is tálalom (klippel együtt), mert még mindig ilyen hangulatban vagyok. :) Rain ismét megcsillogtatja (tánc)tudását. (Az MBLAQ csak jót tanulhat tőle. xP ...és tanul is, sok a hasonlóság, legnagyobb örömömre. :D) A szövege megint megfogott... (Am. a dalt még -koreain kívűl- angolul és japánul is elénekli Rain. ^.^) Rain - Love Song Hey~ and again, prowling around your place. It feels real intolerable. I can not take this, anymore. However, there is nothing I can do. I ran out of time, to turn you back. It's all over, nothing could be done, anymore. Ouuuuuu, Oh. You pushed me away with your very hands. Once were so wanted by me, what can I do? What should I do? I no longer have your~ breath here with me, but I am still loving you. What can I do? What should I do? Please, oh please. Come back. You float~ in my mind, keep floating in my mind. I can not hold, your hands like I used to do. I'm so into you, can't stop reminicing. This is the song, th

Mert imádom...

Mert Rain tehetségesebb a sok hülye amcsinál; mert nem az én stílusom, de mégis azonnal szerelmes lettem belé; mert neki van a legjobb mozgása; mert csodálatos "apukája" az MBLAQ-nek; mert sok oldala van; mert imádom a mosolyát; mert imádom a hangját; mert szeretném, ha jönne magyarhonba koncertezni; mert elkötelezett rajongója lettem; mert most ilyen a hangulatom.... RAIN - Love Story [English Version] Hey This is my story It's true OK, listen Oh Baby there's something's that I have to tell you bout Can't hold it in my heart All this pain is breakin' me down Thought I found my one true love Couldn't show you how I feel I was stupid baby my pride wouldn't let me be real [I'm asking for one more chance] Didn't know where you stand or What your feelings demanded from me [I pleaded your wouldn't pass] You left me out in the rain when you just walked away This song is a story of a true tragedy I gave up my heart I tried to